Over Houtplezier

oplaadstation_f1

Duurzaam spelen met het Oplaadstation

De elektrische auto wordt steeds gewoner in het straatbeeld en de overheid heeft ambitieuze plannen voor de EV transitie. Houtplezier speelt op een mooie manier in op deze ontwikkeling en introduceert het Oplaadstation. Dit speeltoestel is de vernieuwde versie van ons Tankstation.

Kinderen kunnen hun fietsje of skelter opladen tot de batterij vol is. Naast een echte autostekker heeft het een zonnepaneel op het dak. Kinderen leren zo spelenderwijs dat elektrisch rijden de normaalste zaak van de wereld gaat worden. 

Op de school waar dit nieuwe speeltoestel staat kreeg een vader kritiek van zijn dochter omdat zijn nieuwe auto niet elektrisch was. Ze had namelijk geleerd dat benzine slecht is voor het milieu.

Het Oplaadstation is gemaakt met de hoge kwaliteit en duurzame materialen die zo typerend zijn voor de Houtplezier producten. De panelen zijn gemaakt van kleurvast HDPE kunststof en het  speelpaneel staat op FSC hardhouten staanders.

Dit speeltoestel staat op een nieuw schoolplein. De plaatselijk dealer, die een van de sponsors was, nam een Renault Twizy mee naar de feestelijke opening. Samen met het oplaadstation leverde dit een mooi plaatje op.

Klik hier voor meer informatie over dit speeltoestel.

Share this post