Over Houtplezier

Kloek kinderen

KLOEK speeltoestellen

Kloek is Lef! Lef om te ontdekken en grenzen te verleggen en hopelijk met vieze kleren thuis te komen.

Kloek is een nieuwe speeltoestellen lijn met een natuurlijke uitstraling. Uitdaging, veiligheid en kwaliteit staan voorop. Het FSC Bilinga hardhout geeft de speeltoestellen deze kwaliteit en uitstraling.

Inspiratie

De boomhut heeft ons de inspiratie gegeven voor deze nieuwe speeltoestellen. Hoge en schuine bordessen met een speelse vormgeving. Een boomhut is het ultieme voorbeeld van spelen in de natuur. Je eigen hut maken bovenin een boom tussen het groen. 

Speellandschap

Houtplezier ontwikkelt speellandschappen voor kinderen in een natuurlijke omgeving. Daarbij zijn onze speeltoestellen die toegevoegde waarde om alle motorische vaardigheden te stimuleren. 

Met de nieuwe KLOEK speeltoestellen kan een speeltuin worden gemaakt waarbij de speeltoestellen een onderdeel zijn van het speellandschap. Een landschap waar kinderen uitgedaagd worden en waar meer te ontdekken valt. Een speelplek die buitenspelen leuk maakt en waar kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen.

Materialen

De speeltoestellen uit de KLOEK lijn zijn gemaakt van hoogwaardig Bilinga hardhout (duurzaamheidklasse 1). Het hout heeft een 100% FSC keurmerk. Houtplezier geeft 10 jaar garantie op de constructie.

Door diverse lijnzaad oliƫn te gebruiken worden de verschillende bruintinten verkregen. Hierdoor krijgen de toestellen een warme uitstraling.

Alle metalen delen en bevestigingsmaterialen zijn vervaardigt uit hoogwaardig RVS. 

Het PPM nylon touwmateriaal heeft een stalen kern. Deze kern is aan de nylon vezels verlijmd waardoor het minder snel zal slijten. De looptouwen hebben een dikte van 24mm.

Kijk hier voor een overzicht van alle KLOEK toestellen.

Share this post