Over Houtplezier

waterspelen_f1

Spelen met water

Houtplezier introduceert nieuwe water speelelementen. Spelen met water en zand verveelt nooit. Wat is er leuker dan spelen met stromend water en te zien hoe een vloedgolf je pasgebouwde zanddijkje wegspoelt?

De water speelelementen passen mooi in een natuurlijke speelomgeving. De elementen komen het beste tot hun recht wanneer er gebruik wordt gemaakt van een glooiing in het landschap. Daarnaast biedt het extra speelwaarde wanneer de goten uitkomen in een cunet van los speelzand. 

Water speelelementen

De zeer robuuste waterpomp is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Deze handpomp is NEN-EN 1176:2008 gecertificeerd en dus geheel veilig voor kinderen. De pomp wordt aangesloten op een, op locatie geboorde, grondwater bron. De pomp wordt op een hardhouten platform geplaatst die ruimte biedt aan meerdere kinderen.

De watergoten worden vervaardigd uit een massieve Bilinga balk. Kinderen kunnen de waterstroom afsluiten met schotjes die in voorgevreesde sleuven vallen. De watergoot is leverbaar met één of twee uitlopen en hebben een lengte van twee meter. 

Het gebruikte Bilinga hardhout is zeer duurzaam en heeft een 100% FSC certificering.

In de robuuste kliedertafel is een mooi reliëf gevreesd voor meer speelplezier. Kinderen kunnen bij de tafel heerlijk spelen met zand en water. Aan de tafel zijn twee emmertjes gemonteerd om water op te vangen of zand mee te scheppen. Het is dan ook het leukst om deze tafel in los speelzand te plaatsen.

Water speelplek op maat

Met de water speelelementen kunnen verschillende opstellingen worden gemaakt. Zo kan er een water speelplek gemaakt worden die goed aansluit bij uw situatie en budget.

Bekijk de flyer of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Share this post