Over Houtplezier

Houtplezier speeltoestellen

Met een duurzaam karakter

Met de speeltoestellen van Houtplezier investeert u in de toekomst. De Houtplezier speeltoestellen dagen kinderen uit om telkens hun grenzen te verleggen en stimuleren de onderlinge competitie. Zo dragen ze bij aan de motorische en sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen. Ze ontwikkelen spelenderwijs basisvaardigheden die essentieel zijn voor hun toekomst.

Door het gebruik van duurzame materialen hebben de speeltoestellen en zeer lange levensduur en vragen ze weinig onderhoud. Het hardhout dat we gebruiken heeft een FSC® keurmerk en komt uit duurzaam beheerde bossen.

Fantasie moet het spel van kinderen bepalen!

De speeltoestellen van Houtplezier zijn robuust en uitdagend. Een speeltoestel kan de ene dag een ruimteschip zijn en de volgende dag een ziekenhuis. Een goed ontworpen speeltoestel stimuleert dus de ontwikkeling van kinderen maar geeft kinderen voldoende ruimte voor hun eigen spel.

Van tekening tot realisatie

Een speelomgeving heeft grote invloed op het spel en de ontwikkeling van kinderen. Het is dus van belang om de speelplek of schoolplein in te richten met de juiste speeltoestellen.

Wij vinden het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen de wensen van de kinderen, de beschikbaren ruimte, de speelwaarde, het budget en de veiligheid. Het doel is altijd om een speelomgeving te creëren die aansluit bij de wensen van het kind.

Van advies en ontwerp tot het plaatsen van de speeltoestellen met de benodigde valdempende ondergrond, maar ook de aanleg van de omgeving. Houtplezier heeft alle expertise beschikbaar om de inrichting van uw speelplek te realiseren.

Project partners

Houtplezier maakt gebruik van vaste en betrouwbare partners om duurzame speelomgevingen te creëren. Zo hebben wij een samenwerking met HvR Speeltotaal om onze speeltoestellen te plaatsen en te onderhouden. Zij hebben ruim tien jaar ervaring met het inrichten en onderhouden van speelplekken en schoolpleinen. Voor kwalitatieve kunstgras ondergronden maken wij gebruik van de expertise van KSP Kunstgras. Tevens is Nijha BV dealer van Houtplezier speeltoestellen. Zo bedienen zij ook hun klanten met duurzame hardhouten speeltoestellen.

Bent u overtuigd?

Als u meer informatie wilt ontvangen kunt u gerust contact met ons opnemen. Houtplezier geeft u graag, op locatie, geheel vrijblijvend te advies. Wij maken graag voor een ontwerp in 3D. Zo krijgt u en de betrokken partijen een goed beeld van de toekomstige speelplek.