Over Houtplezier

blog_samenwerking

Houten speeltoestellen voor Nijha

Nijha BV is al jarenlang de specialist op het gebied van metalen speeltoestellen. Om de klanten nog beter te kunnen bedienen hebben zij een overeenkomst gesloten met Houtplezier. De hardhouten speeltoestellen sluiten goed aan op de visie van Nijha BV. Houtplezier en Nijha BV staan beide voor kwaliteit, speelwaarde en duurzaamheid. 

De hardhouten speeltoestellen voorzien van RVS elementen zijn een prima aanvulling op de kwalitatief hoogwaardige metalen speeltoestellen van Nijha. Met de keuze voor Houtplezier is Nijha nog meer een totaalleverancier geworden op het gebied van spelen met een compleet assortiment aan speeltoestellen, zowel in hout als in metaal.

De nieuwe lijn houten toestellen is geschikt voor de leeftijden van 3 tot en met  12 jaar. De speelwaarde van de houten toestellen spreekt kinderen direct aan, zoals klimmen, klauteren en glijden. In de houten speeltoestellen is FSC gecertificeerd hardhout verwerkt. Nijha kiest hiermee ook voor een duurzaam materiaal die het milieu ten goede komen.

Share this post